06-83298146 info@kringloopgrou.nl

Kringloop Grou is meer dan een kringloopwinkel. Wij zijn maatschappelijk betrokken. Bieden mensen met of zonder een beperking een plek om mee te doen in de samenleving en andere sociaal-/ maatschappelijke organisaties de mogelijkheid gebruik te maken van ons pand. Tevens steunen we via Stichting Groen Grou lokale goede doelen.

DOARPSKEAMER GROU

De Doarpskeamer is een trefplak en brûsplak voor inwoners van Grou en omliggende dorpen. Of u nu komt voor een activiteit of koffie met een praatje, u kunt hier gewoon binnenlopen. Ook met hulpvragen kunt u er terecht.
Klik hier voor openingstijden en activiteiten
De organisatie is in handen van UVVGrou.
Halen en brengen met de Grou-mobiel is mogelijk! Tel. 062060371

REPAIR CAFÉ

Elke 1e donderdag van de maand (met uitzondering van de maanden juli en augustus) van 13.30 tot 16.30 uur organiseren wij in samenwerking met Doarpskeamer Grou een Repair Café. Doel: Repareren te stimuleren onder het motto: Weggooien? Mooi niet!
Terwijl een team van vrijwilligers uw aangeboden apparaat repareert kunt u toekijken, even snuffelen in de kringloop of een (gratis) kopje koffie drinken dat u wordt aangeboden door de gastvrouw/gastheer van de Doarpskeamer. Er worden vooralsnog alleen elektrische apparaten, lampen en computers gerepareerd (alles met een stekker, zeg maar).

ONTMOETEN EN MEEDOEN

Voor het Dorpenteam Zuid van gemeente Leeuwardenstaat de locatie Kringloop Grou centraal binnen Ontmoeten en Meedoen (voorheen Dagbesteding). Zowel aan De Muldyk 1 als 3 werken Amaryllis, het Dorpenteam-Zuid en Kringloop Grou samen in één gebouw. Een unieke combinatie van organisaties met een maatschappelijke betrokkenheid. Deelnemers van Ontmoeten en Meedoen werken samen met betrokken vrijwilligers in de kringloopwinkel. Daarnaast is er een gezellige ruimte in een meer beschermde omgeving, onder begeleiding van professionals van Amaryllis.

Contact

RUIMTE TE HUUR

Zowel beneden als boven stellen wij ruimte beschikbaar voor vergaderingen, workshops etc.

ASSORTIMENT

VRIJWILLIGERS

ACTUALITEITEN

MEER DAN…

OVER ONS